Boka frisör online - enkelt och smidigt med Wavy

Boka din frisörtid online med Wavy och njut av smidigheten och enkelheten. Med vår kassa- och betalningslösning kan du erbjuda dina kunder möjligheten att boka sina frisörtider online, vilket sparar tid för både dig och dina kunder. Läs vidare för att få reda på fördelarna med Wavy och hur du enkelt kan komma igång idag!

Fördelar med att boka frisör online med Wavy

Boka frisör online med Wavy och spara tid genom en smidig bokningsprocess som bara tar några få klick. Med vår plattform kan salonger erbjuda sina kunder möjligheten att enkelt och snabbt boka sin nästa klippning, massage eller färgning online, när det passar dem bäst.

Boka din nästa klippning eller färgning enkelt och smidigt online med Wavy, utan att behöva ringa runt till olika salonger för att hitta lediga tider.

Med Wavy har du flexibilitet att välja den tid som passar just dig, utan att behöva ringa runt till olika salonger för att hitta lediga tider. Dessutom ger vårt system dig en överblick av alla tillgängliga tider på din valda salong i realtid, vilket gör det lättare för dig att planera ditt besök. Så se till att alltid ha full kontroll över dina bokningar med Wavy - den prisvärda och genomtänkta kassa- och betalningslösningen för din salong!

Tidsbesparing

Ingen telefonkö längre - med Wavy kan dina kunder enkelt boka sina tider online. Direkt tillgång till lediga tider gör att de slipper vänta i telefonkö. Bokning när som helst på dygnet ger dem frihet att välja tidpunkt som passar bäst för dem, samtidigt som du sparar tid genom minskat behov av telefonsamtal och manuell hantering av bokningar.

Genom att erbjuda möjlighet att boka frisör online via Wavy får dina kunder inte bara flexibilitet utan även en bra överblick av alla tillgängliga tider. Enkelheten i själva bokningsprocessen gör det smidigare för både dig och dina kunder och ökar förtroendet för din salong. Med Wavy kan du effektivisera din verksamhet och ge dina kunder den service de förtjänar!

Flexibilitet

Med Wavy kan du enkelt och smidigt boka din frisörtid online. Flexibiliteten hos vår plattform gör det möjligt för dig att göra en enkel ombokning om något hinder uppstår, eller till och med boka flera behandlingar samtidigt. Du kan också söka efter salonger i olika områden, vilket ger dig ännu större flexibilitet när det gäller tid och plats för dina behandlingar. Med vårt system behöver du aldrig oroa dig över att missa din nästa hårtidsbokning igen!

Bra överblick av tillgängliga tider

Med Wavy kan du enkelt få en bra överblick över tillgängliga tider för bokning av frisörtjänster.

Enkel bokning

Lätt att använda även för teknikovana kunder. Med Wavy kan alla boka en tid hos sin frisör online utan några problem. Steg-för-steg-instruktioner under hela bokningsprocessen gör det enkelt att navigera genom systemet och välja rätt behandling.

"Two-click booking" - sparar dina uppgifter för en snabbare bokningsprocess nästa gång. Genom att spara dina uppgifter i vårt säkra system behöver du inte fylla i dem igen vid varje ny bokning, vilket sparar tid och ger dig möjlighet till smidigare betalning.

Så här bokar du en frisör med Wavy

Skapa ett konto hos Wavy för att boka din frisör online. Det tar bara några minuter och ger dig tillgång till prisvärda och pålitliga tjänster från erfarna frisörer. Välj en frisör som passar dina behov, välj en tid som fungerar för dig och betala smidigt med hjälp av vår säkra betalningslösning.

Bekräfta din bokning direkt efter att du har valt din tid och betalat via Wavys plattform. Du kommer också få en bekräftelse via SMS för att vara säker på att allt är i sin ordning inför besöket hos din valda frisör. Med Wavy kan du skippa telefonköer, stressiga samtal och istället fokusera på det viktigaste - att se fantastisk ut med hjälp av professionell service från våra noga utvalda partnersalonger!

Välj din frisör och tjänst

Har du svårt att välja mellan olika behandlingar? Här finns all information om varje tjänst så att det blir lättare för dig att ta ett beslut. Med vår onlinebokning hos Wavy går det snabbt och enkelt, samtidigt som vi garanterar säker betalning med bara ett par knapptryckningar. Välkommen till en värld där bokning av din nästa frisörtid är lika lätt som att scrolla på telefonen!

Välj tid och betalning

Se vilka tider som är lediga hos din valda frisör, få prisuppgift för behandlingen eller klippningen du valt och betalning sker smidigt online via Wavy-plattformen. Boka din nästa frisörtid på ett enkelt och snabbt sätt med Wavy.

När du väljer tid och betalning kan du vara säker på att allt går snabbt och smidigt. Du får full kontrol över bokningsprocessen, från att välja en ledig tid till att slutföra betalningen online så fort behandlingen är klar. Med Wavy kan både salonger och kunder njuta av en prisvärd, genomtänkt lösning för kassa- och betaltjänster.

Fördelar med Wavy:

  • Enkel integration med befintliga system
  • Smidig hantering
  • Ökad trygghet för salongsägare

Bekräfta din bokning

Bekräftelse på bokningen skickas per SMS för att säkerställa att du har all information om din frisörtid. Om du behöver avboka din tid kan det göras upp till en viss tid före besöket. Vi påminner också automatiskt om dina kommande bokningar så att du inte missar dem.

Vi på Wavy strävar efter att göra det enkelt och smidigt för dig att boka din frisör online. Med vår kassa- och betalningslösning kan salonger erbjuda sina kunder en prisvärd och genomtänkt tjänst. Bekräftelsen som skickas per SMS hjälper till att undvika missförstånd, medan vårt system möjliggör flexibilitet vid avbokningar samt automatiska påminnelser inför kommande besök.

Vanliga frågor om att boka frisör online med Wavy

När du bokar en frisör online med Wavy kan du vara säker på att betalningen är säker. Vi använder oss av moderna krypteringsmetoder och samarbetar med ledande betalningsleverantörer för att garantera din trygghet.

Ja, det går utmärkt att avboka din bokning om något skulle komma emellan eller om du ångrar dig. Du kan enkelt göra detta genom appen eller hemsidan och eventuell återbetalning sker automatiskt.

Är det säkert att boka med Wavy?

Säkerhetsåtgärder som Wavy använder:

  • SSL-krypterad kommunikation för att skydda känslig information
  • SMS-baserad autentisering för att förebygga obehörig åtkomst till användarkonton

Kan jag avboka min bokning?

Regler och villkor för avbokning med Wavy är enkelt att följa. Om du behöver avboka din bokning kan du göra det kostnadsfritt upp till 24 timmar innan din tid. För senare avbokningar eller vid utebliven närvaro debiteras en avgift baserad på priset på den bokade tjänsten.

För att göra en smidig och snabb avbokning, logga in på ditt konto hos Wavy och välj "Avboka" bredvid den aktuella bokningen. Alternativt kan du kontakta salongen direkt för att be om hjälp med avbokningen. Om du inte kan komma på tid, har salongen möjlighet att erbjuda alternativa tider eller andra lösningar som passar dig bättre så se till att höra efter vad som finns tillgängligt!

Vad händer om min frisör är försenad?

Wavy förespråkar punktlighet och riktlinjerna för sena frisörer är därför strikta. Om din frisör är mer än 15 minuter försenad, rekommenderar vi att du kontaktar salongen direkt för att få en uppdatering om situationen. På så sätt kan ni tillsammans hitta en lösning som fungerar både för dig och salongen.

Som kund har du rättigheter vid sen ankomst från salongens sida. Om din frisör är över 30 minuter försenad har du möjlighet att välja en annan tillgänglig stylist eller avboka helt utan kostnad. Vi på Wavy strävar efter högsta möjliga servicestandard och arbetar ständigt med våra samarbetspartners för att säkerställa ett smidigt boknings- och besöksflöde hos alla deltagande salonger.

Kan jag boka flera tjänster på en och samma gång?

Fördelarna med att boka flera tjänster simultant via Wavy är många. För det första sparar du tid eftersom du inte behöver göra flera separata bokningar. Du kan också få en mer enhetlig och samordnad upplevelse hos salongen om du väljer att kombinera olika behandlingar. Här är några praktiska tips för att maximera tiden under ditt besök hos salongen:

  • Välj de bästa kombinationerna av tjänster som passar din stil och schema
  • Var noga med att läsa igenom alla detaljer om respektive behandling innan du bokar så att du vet vad som ingår

Genom att använda Wavy kan du enkelt hålla reda på alla dina bokningar, betalningar och avbokningar på ett ställe, så det blir både smidigt och bekvämt för dig. Vi hoppas dessa tips hjälper dig i din planering när det gäller bokning av flera frisörtjänster online!

Avslutande tankar

Varför välja Wavy Business som din kassa- och betalningslösning? Med Wavy Business får du inte bara tillgång till en modern kassalösning utan också en pålitlig betalningslösning för ditt företag. Genom att använda Wavy Business kan du erbjuda dina kunder olika betalningsalternativ, vilket gör det lättare för dem att köpa dina tjänster eller produkter. Dessutom har vi konkurrenskraftiga priser som passar både små och stora företag.

Fördelarna med online-bokning är många, men den viktigaste är att du sparar tid och pengar genom att automatisera bokningar. Du slipper telefonköer och dubbelbokningar samtidigt som du ger dina kunder möjlighet att boka behandlingar när de vill – dygnet runt! Med vår smidiga integration mellan online-bokningen och vårt kassasystem blir din arbetsdag mycket enklare.

Så här kommer du igång med Wavy Business: Registrera dig på vår hemsida, ladda ner appen i App Store eller gå till webbappen och koppla ihop systemet med din befintliga hårdvara såsom kortterminaler eller skrivare. Sedan är det bara att börja använda alla funktioner! Vi erbjuder också gratis support om något skulle strula längs vägen – så tveka inte på att höra av dig till oss om ni behöver hjälp!